13 juli 2004 (dag 2)

Hotel Kassandra

Dinsdag 13 juli 9:00 eruit. Ontbijt; vorige week had ik thuis op internet nog reacties gelezen dat hotel waar ik nu zit tegenviel. Klopt niet, ontbijt valt reuze mee en aardige eigenaresse.

Het was vanmorgen bewolkt (net als vorig jaar, begin van de vakantie!). sms verstuurt naar Jan (jarige jop).11:15 bijeenkomst hostess, ik was de enige.

wandeling

sleutel hangend aan een boomtak

Treinstationnetje

s’Middags siesta. 16:00 wandelen met de bedoeling om naar Milies te lopen. Daar is een klein stationnetje ( nee, geen kabouter spillebeen ). "je kan hier niet verdwalen" vertelde de hostess nog. "gewoon de bordjes volgen".

Wandeling

Onderweg nog een martigachtige gezien, later kwam ik zo’n bordje tegen, en twijfelde om het kleine paadje af te dwalen of de grotere zandweg blijven volgen. Na een tijdje kwam ik op de grotere zandweg een splitsing tegen, jawel, zonder aanwijsbord.

...Hostess gebeld; "ja,nee, dat klopt, je moet dat kleine paadje nemen". Dus terug, ik had er pas 1,5 uur opzitten...via het kleine paadje die bijna niet meer te volgen was kwam ik terecht op een grote zandweg..De grote zandweg: ik had een rondje gelopen. Zeer vreemd.

18.12.2006. 00:50