20 juli 2004 (dag 10)

Athene, poging 1

Dinsdag 20 juli Plannen gemaakt om naar athene te gaan, want ook daar zit ik in de buurt (ahum...300km). De man van 4ways travel (agent) had een andere reistijd dan ik op mn infoblaadje. Hij belde met het station: die tijd van mij, 5:30, was de juiste. De agent vertelde me dat ik in volos wel ergens anders moest vertrekken , want het is een touristische lijnbus.

Taxi

s'Avonds in hotel heeft de eigenaresse een ticket geregeld en taxi (zou iets van 10 euro zijn).4:00 uur uit bed en kwartier later met taxi naar volos: ze vroeg 20 euro (2de prijs was beter;15 euro) om 4:35 in volos (ik moest om 5:00 uur aanwezig zijn) dus nog tijd om te pinnen en een broodje te halen.

Om 5:10 was het kantoor nog dicht en begon ik argwaan te krijgen.gebeld met het kantoor, maar geen gehoor. Balen...ik ben dus blijkbaar de verkeerde kant opgestuurd door die meneer van 4waystravel.. het was nog steeds donker en er reden wel bussen maar niet die naar Athene..beetje rondgedwaald.

Af en toe kom je zwerfhonden in groepjes tegen snuffelend bij afval en maar niet snappen dat ze geen voorrang hebben bij het oversteken. Om 8:15 ging pas een bus terug naar kala nera.. wat een k**-dag om mee te beginnen! Op m'n kamer slaap ingehaald en beetje TV kijken want m'n rug was errug verbrand.

Athene, poging 2

s'Middags nog even Angelique hostess opgezocht bij een bijeenkomst. S’avonds plannen om de bus van 22:15 te pakken naar Volos-Athene..deze 2de week zag je ietsjes meer toerist..op terras kennisgemaakt met Robert en Naomi..vertelde hun dat ik zo weg moest...maar de bus van 22:15 kwam niet @#$^%*!!!!!.

Tsipouri

Terug naar Robert en Naomi..het werd gezellig..Janis en Amalia kwamen er ook nog even bij zitten. De terrasjes waren leeg en hebben Amalia, Janis en ik nog in het resaurant aan de bar nageborreld. Aan de ouzo en tsipouri. Het werd 4:00 uur...

18.12.2006. 00:41