13 aug 2005 (dag 2)

Pythagorion

Pythagoras tegen zonlicht

visnetten in haven

Vrijdagavond (12 aug) eerst nog even gezwommen in zwembad en later weer naar centrum gelopen...gegeten:zwaardvis met samoswijn.

zaterdag 13 aug: de fiets had ik nog (gisteren gehuurd omdat de bus mij niet zag om mij op te pikken, voor de bijeenkomst). Eerst naar centrum gefietst voor een goede map/plattegrond en om foto's te maken.

Ireon

Via verschillende zijwegen weer terug en langs het vliegveld naar het dorpje Ireon gefietst (halfuur vanaf m'n hotel). Daar een aubergine-dip gegeten (lijkt op tzaziki maar dan erg scherp gekruid).

bootje

kat in Ireon

terugweg op de fiets

19:30 fiets weer ingeleverd. s'avonds 'snapper' of 'sniper' gegeten...het is een 'firstclass' vis op het menu en ook duur: 't was niet wat met alle graten, kop en staart.

Nu in het internetcafe o.a. ook zoeken wanneer de vliegtuig landen en stijgen..want je zit er bijna letterlijk bovenop vanuit m'n kamer..nog dichterbij dan in Corfu (vakantie 2003).

Voor Dinsdag ook alvast excursie geboekt naar Efeze...

Gister had ik nog gemeld dat de koffiezetapparaat het wel heeel langzaam aan doet..dikke half uur voor 1 kop koffie..uur later had ik een betere. Kamermeisje kwam later nogmaals vragen of deze het goed deed..goede service:)

06.12.2006. 10:12