23 aug 2005 (dag 12)

Eiland Samiopoula

op de boot aan de haven in Pythagorion

Dinsdagmorgen om 9:00 uit hotel vertrokken.9:30 op de boot en om 10:00 vertrok de boot naar het eilandje Samiopoula. Fototoestel in de hand, want je weet maar nooit; en inderdaad! een stuk of 7/8 dolfijnen. de boot maakte een halve draai, naar de dolfijnen. Met moeite, maar toch een filmpje kunnen maken.

Dolfijnen!

Na 10 minuten draaide de boot weer om, om de route naar het eilandje te vervolgen. Rond 11 uur aangekomen bij het eiland;super helder water, mooi zandstrand en kleine visjes.

Visjes

visjes

visjes

Die vissen aten uit je hand en later zelfs met een stuk brood in m'n mond..ook dan aten ze het brood.

Met een eenvoudige 'waterdichte wegwerpcamera' van 10 euro, heb ik onder water nog foto's kunnen maken. Alleen deze is goed gelukt.

visjes onder water

tegen 17:30 weer terug in pythagorion..en dat pokke end weer teruggelopen. op balkon bier/chips (om vocht en zout gehalte op peil te houden)

Uitzicht balkon

Twee millitaire vliegtuigjes Zijn waarschijnlijk aan het oefenen; ze landen en maakten direkt weer een doorstart. Dit ging een poosje door..tegen 8 uur even op bed gelegen en in slaap gevallen. Werd pas om 12 uur s'nachts weer wakker. Te laat om nog weer naar de stad te lopen; plakkie brood en yoghurt en oogjes dicht.

06.12.2006. 10:02