Chersonissos Aquaworld

18 augustus (dag 2)

vrijdag: uitgeslapen tot 10:30. beetje koppijn. 12:00 bijeenkomst. Voor zondag, maandag en dinsdag een auto gehuurd (de goedkoopste met airco en arko).

onderweg naar Piskopiano

smiddags gelopen richting de 2 dorpjes die landinwaarts liggen; Piskopiano en Koutouloufari. een choriatiki-salade met frappé gegeten en gedronken..later naar het centrum om o.a. te kijken of er een goedkopere manier is om naar Santorini te gaan (75 euro is -dacht ik - het goedkoopste) bij Neckerman is het dik in de 80 euro..morgen in Heraklion kijken of daar een betere optie te vinden is. En morgen ook Knossos bekijken.

Aquaworld

Voordat ik in het centrum was, ben ik eerst nog even naar het Aquaworld geweest. 5 euro entree, en dat kaartje is de hele vakantie geldig. daar ook nog een python van 4 meter "geaaid" (de beheerder vertelde dat hij de slang net had gevoerd met 2 kalkoenepoten). 18:00 op balkon.

link: http://www.youtube.com/v/_GIefzq8pLE

18.08.2006. 17:10

Pa en Ma on 20.07.2007. 20:55

Hallo Harold,
Terug reis was net zo rustig als heen, 06.30 thuis.
't is hier heeeeeel rustig, er zijn nog geen vakantiegangers terug.Vandaag de laatste 4-daagse Nijmegen
een flinke hoosbui. Hier is alles oke.
Je belevenissen worden leuk weergegeven, blijf genieten
en wees allert. groetjes mapa

pa en ma on 04.12.2006. 17:40

Harold wij hebben je berichtje gelezen, leuk en ondernemend. Retour reis rechtstreeks Hoogeveen, daar hebben wij wat gegeten en nog wat heen en weer gelopen, en waren tegen ca. half negen in huis. Afgelopen weekend Nick en Lynn bij ons geslapen ze hebben allemaal jou berichtje gelezen( pyton geaaid) Zijn ’s avonds
met de kinderen nog naar vliegfeest geweest Rietplas, en nog een gezellige avond.
Maandag pa en ma op 28 het een en ander gedaan. Veel vakantieplezier en groetjes.

Reageer!

:

:

:


5 + 7 =