Rustdag

23 augustus (dag 7)

Woensdag: rustdag...om 11:00 uur eruit..in de stad, in het iets rustiger gedeelte - helemaal aan het begin van de grote weg - een griekse salade met frappé (en brood) als ontbijt..later kreeg ik nog jus d’orange van de eigenares..5,60 euro. niet duur:))

Daarna internet-cafe opgezocht, ik denk dat Chersonissos wel 20 plekken heeft waar je geld kan pinnen en waar je kan internetten (hotel heeft ook internet, maar dat is een klein schermpje met een minder goed toetsenbord). een half uur internet kost 1 euro.

Vandaag ook weer gekeken naar een trip naar Santorini..het wordt moeilijk denk ik..op de woensdag komt de hostess niet in het hotel, dus kun je niets boeken bij haar (daarvoor bellen is niet mogelijk). in de stad zijn het wel allemaal ongeveer dezelfde prijzen, blijkt nu. Veel plaatsen op de boot zijn al bezet, dus zou ik vandaag wel moeten boeken voor zaterdag...

Chersonissos haven

...in het hotel later plannen gemaakt voor de komende dagen..terug naar het centrum om te boeken: zondag naar Santorini (ticket:80 euro - of was het nu 89 euro? vergeten door de warmte denk ik :) - met eten op de boot erbij)

Samba bar

s’Avonds aan de bar gegeten, later toch maar naar het centrum (Barstreet) de Samba-bar is gezellig (samen met een ander nederlands stel) 5:00 uur op bed.

23.08.2006. 17:05

Er is nog geen reactie achtergelaten.

Reageer!

:

:

:


8 + 4 =