Klazienaveen-Platanes

16 juli, Heenweg

Savonds nog 2 uur geslapen. Kwart voor twee vertrokken met taxi- pa. Volgens planning aangekomen op Schiphol, en de vlucht verliep ook goed (zeer rustig). Vanuit Chania was het nog wel anderhalf uur naar hotel appartement "Castello Bianco".

Daar aangekomen wou ik graag direkt naar mijn kamer maar ik kreeg een bier aangeboden, want de schoonmaaksters waren nog bezig. Na een half uur (14:00) kon ik eindelijk weer even languit op bed liggen. In slaap gevallen en om half vier wakker. Een paar dingen opgehaald bij de Lidl (!);ongeveer 300 meter verderop.

Vloeistof

Vanuit Schiphol waren instrukties dat je in een (1) hersluitbare tas (max. 1 liter) verpakte vloeistof mocht meenemen; per verpakking max. 100ml.

Na paspoort controle kon je wel weer 0,5 l. mineraal water kopen (2 flesjes spa blauw:5 euri). Op Griekenland bij de Lidl=mineraal water 0,22 cent.

Appartement

Een 3 sterren-appartement. Veel ruimte (!); Kamer/keuken van 3 bij 6 meter, Slaapkamer 4 bij 4, en ook nog badkamer. Het ligt vlak aan de weg (gehorig) maar met de raamdeuren dicht heb je geen last. Nu moet ik nog ergens een braadpan en kookpan scoren, want die heb ik nog niet gevonden in de keukenkastjes (alleen melkkannetje). Ook geen koffiezetapparaat, maar dat hoeft ook niet. Wel koelkast +vriesvak.

Platanes (Platanias)

Het plaatsje een beetje verkent. Mountianbikes kun je huren, maar heb nog niet gevonden waar dat is. Later had ik pas door, dat je niet de grote weg over hoeft te steken, maar dar er vlak voor het hotel een tunneltje is, die er onderdoor loopt.

...savonds tegen 20:00 uur alweer in slaap gevallen (tijdens boekje lezen)...rond 22:00 weer wakker; In het hotel nog een restje over van een BBQ :)...hotelbar...01:00uur.

17.07.2007. 18:49

Er is nog geen reactie achtergelaten.

Reageer!

:

:

:


7 + 5 =