Moundros kloof

zaterdag 21 juli

om 6:50 eruit en om 7:25 opgehaald. om 8:00 begint de voettocht vanuit het plaatje Roustika. het was een kleine groep van 7 personen incl Ineke van Happywalker. na twee en een half uur even een pauze bij een griekse mevrouw (water, bergthee, raki, nootjes). later weer verder; veel uitleg gekregen over alles wat er bloeit en groeit (waar je normaal aan voorbij zou lopen): Johannesbroodboom, tijm, oregano, lauwier, mint, mirre, jasmijn...en dan vergeet ik nog de helft.

Johannesbroodboom

route

later nog aangekomen waar de vale gieren zich bevinden (ongeveer 40). in het begin moeilijk te zien, maar op eens begonnen ze om en om van de rotsen te vliegen, zweven, en weer terug landen op de rosten; erg mooi gezicht!

vale gier

uitzicht

om 14:00 zat de loop erop (ongeveer 12, 13 kilometer) en eindigden we met een diner (10 euro). tegen half vijf weer terug bij het hotel.

savonds nog even naar het strand. nog even gewacht op zonsondergang (20:30);fotos gemaakt. eten: pizza uit de oven. later op bed in slaap gevallen;00:00 uur wakker...weer verder geslapen.

strand

zonsondergang

21.07.2007. 17:45

Er is nog geen reactie achtergelaten.

Reageer!

:

:

:


3 + 6 =